Условия за ползване

На тази страница ще намерите информация за условия за ползване на www.Samoletni.bg.
Моля, прочетете тези условия внимателно преди да използвате този уеб сайт. Като използвате този сайт, вие се съгласявате с тези Условия и се задължавате да ги спазвате. Ако не сте съгласни с тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Samoletni.bg е собственост и се управлява от „Силки Холидейс“ ЕООД с лицензионен номер 05536/2005.

Собственост: Силки Холидейс ЕООД е собственик на правата на цялата интелектуална собственост в www.Silky.bg и материалите публикувани в сайта. Тези материали за защитени от законите в България и по света. Всички тези права са запазени. Можете да изпринтите по едно копие от всяка една от страниците за лична употреба.
Забранено е модифицирането на хартиени и дигитални копия на материали изпринтени или даундлоуднати по някакъв начин и използването им отделно от придружаващият ги текст.

Забранено е използването на част от материалите от този сайт за комерсиални цели без изричното съгласие на собствениците.

Обновяване: www.Samoletni.bg ще се обновява регулярно и съдържанието може да претърпи промени по всяко време. Ако е необходимо може да спрем достъпът до този сайт и да го закрием. Час от информацията на сайта, може да не е актуална в определен момент и ние не носим отговорност, за такива страници.

Отговорност: Тъй кaто www.Samoletni.bg се предоставя безплатно, материалите публикувани на него се предоставят без гаранция за пълна точност. Нашата отговорност изключва:

Всички условия, гаранции и други условия, които могат да се приложат по статут, правило или друг закон. Отговорност за всяка директна, индиректна или последваща загуба, която е настъпила при връзката на потребителя с нашият сайт или невъзможността да се използва сайта или като резултат от използването на сайта, всички сайтове, към които има препратки и материалите публикувани на тях.

Лична информация: Може да запазваме лична информация за вас с цел предоставяне на услуга.

Използване не по предназначение: Не трябва да нарушавате целостта на уеб сайта, като съзнателно го заразявате с вируси или материали, които могат да навредят на сайта. Не трябва да се опитвате да придобиете не оторизиран достъп до сайта и сървъра, на който се намира той или всеки компютър или база данни свързани с нашият уеб сайт.

Линкове ОТ/До www.Samoletni.bg: Можете да поставите линк към уеб сайта, по начин, който не нарушава закона, както и нашата репутация. Не трябва да публикувате линк към www.Samoletni.bg във връзка с теми, с които сайтът не се занимава. Всички линкове към външни за www.Samoletni.bg сайтове са предоставени само за информация. Нямаме контрол върху съдържанието на тези сайтове и източници и не носим отговорност за тях или всяка загуба или щета, която може да бъде предизвикана от тяхното използване.

Валидност на условията за ползване: Може да променяме тези условия по всяко време. Тези условия се отнасят лично до Вас, за това е добре да ги преглеждате редовно и да обръщате внимание на всяка промяна. Някои от тези условия могат да се допълват от забележки публикувани на други страници в сайта.

Цени, поръчки и плащане: Всички цени на продукти са валидни за посочените периоди и количества.

Ясни инструкции ще Ви бъдат предоставени за процеса на поръчка на услуги от този уеб сайт.
Приемаме плащане със всички основни кредитни карти. Извършването на процеса за поръчка и покупка на продукт или услуга включва вашето съгласие с тези условия и с политиката за използване на сайта. Изпращането на запитване не е законно обвързване с договор, докато не получите e-mail от нас, който ви уведомява, че резервацията е финализирана, заедно с всички детайли по резервацията.

Ако имате въпроси или коментари, относно материали, които се показват на нашият уеб сайт, моля свържете се с нас. 

Контактна форма


CAPTCHA Image reload image