Топ дестинации-Буенос Айрес

Резервация онлайн на самолетни билети до Буенос Айрес, Аржентина

Ако сте решили да посетите Буенос Айрес, столицата на Аржентина, разгледайте предложенията за самолетни билети до Буенос Айрес в резервационната система на samoletni.bg. Изберете интервала, в който ще пътувате, сравнете офертите за самолетни билети до Буенос Айрес и изберете най-изгодната за вас цена. Разгледайте също офертите за самолетни билети до Буенос Айрес в интервал от ± 3 дни от избрания от вас период.

Забележителности в Буенос Айрес, Аржентина

Интересни забележителности в Буенос Айрес са: площада на Конгреса, Пласа де Майо и Президентският дворец, най-старата в града църква Сан Игнасио, площад Сан Мартин, Обелискът на свободата, оперният театър "Колон", оцветените къщи на улица "Каминито", италианското предградие Ла Бока.

Специални оферти на изгодни цени за самолетни билети до Буенос Айрес, Аржентина:

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.
Запитване

Информация за полета

  

   

Моля, попълнете всички детайли, като се уверите че те са правилни. Всяка една промяна след като сте попълнили формата за резервация ще се отрази в цената на билета!

Моля, попълнете имената на всички пътници, включително и иманата на децата и рожденните дати.

Информация за пътник/ци

Моля, въведете имената на пътниците на латиница според изписването им в международния паспорт.

Данни за други пътници:

Добави данни на пътник


CAPTCHA Image reload image

* Запознах се и приемам Oбщите условия. Давам своето съгласие личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани съгласно Политиката за поверителност.