Топ дестинации-Париж

Резервация онлайн на самолетни билети до Париж, Франция

Направете онлайн резервация на самолетен билет до Париж. Разгледайте специалните ни оферти за самолетни билети до Париж и се свържете с нас за повече информация. Разгледайте резултатите предлагани за самолетни билети до Париж в резервационната форма на сайта. Сравнете офертите и изберете най-добрия вариант за резервация на самолетни билети до Париж.

Забележитeлности в Париж, Франция

Айфеловата кула, „Триумфална арка”, катедралата Нотердам, разходката от Конкорд и Шанз Елизе, и посещението на световноизвестния Лувър са задължителни. В Париж има още много неща за разглеждане: Гробище Пер Лашез, Градините Люксембург (Jardin du Luxembourg), Музей д'Орсе (Musée d’Orsay), Музей за африканско и тихоокеанско изкуство (Musée des Arts d´Afrique et d´Océanie), Маре (Le Marais), Монмартр (Montmartre), Версай (Versailles), Домът на инвалидите, Площад Бастилията, Базилика Сакре Кьор, Център Жорж Помпиду, Музеят на Огюст Роден (Musée Rodin), Музей на Пикасо (Musée Picasso), Мулен Руж и други.

Специални оферти на изгодни цени за самолетни билети до Париж, Франция:

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.
Запитване

Информация за полета

  

   

Моля, попълнете всички детайли, като се уверите че те са правилни. Всяка една промяна след като сте попълнили формата за резервация ще се отрази в цената на билета!

Моля, попълнете имената на всички пътници, включително и иманата на децата и рожденните дати.

Информация за пътник/ци

Моля, въведете имената на пътниците на латиница според изписването им в международния паспорт.

Данни за други пътници:

Добави данни на пътник


CAPTCHA Image reload image

* Запознах се и приемам Oбщите условия. Давам своето съгласие личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани съгласно Политиката за поверителност.

Вид на пътуването

Пътници