Топ дестинации-Прага

Резервация онлайн на самолетни билети до Прага, Чехия

За да резервирате онлайн самолетни билети до Прага чрез системата на samoletni.bg -  изберете датите, на които смятате да пътувате, сравнете офертите за самолетни билети до Прага и изберете най-изгодната за вас цена. Разгледайте офертите за самолетни билети до Прага, достъпни в интервал от ± 3 дни от избрания от вас период. За повече информация и въпроси относно вашия самолетен билет до Прага се свържете с нас.

Забележителности в Прага, Чехия

Чешската столица не е голяма, но в нея има какво да се види: Старият град, Общината, Старонова синагога, Замъкът на Прага, Катедрала Св. Витус, Карлов мост, Панаирната и изложбена палата, Площадът на стария град, Църквата Дева Мария пред Тин, Астрономически часовник, Национален музей, Музей за декоративни изкуства, Замък Вишеград, Музеят на Франц Кафка, Катедрала Св.Св.Кирил и Методий, Кула за наблюдения Петржин, Танцуващата къща, Музей на комунизма, Зоологическа градина, Ставовски театър.

Специални оферти на изгодни цени за самолетни билети до Прага, Чехия:

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.
Запитване

Информация за полета

  

   

Моля, попълнете всички детайли, като се уверите че те са правилни. Всяка една промяна след като сте попълнили формата за резервация ще се отрази в цената на билета!

Моля, попълнете имената на всички пътници, включително и иманата на децата и рожденните дати.

Информация за пътник/ци

Моля, въведете имената на пътниците на латиница според изписването им в международния паспорт.

Данни за други пътници:

Добави данни на пътник


CAPTCHA Image reload image

* Запознах се и приемам Oбщите условия. Давам своето съгласие личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани съгласно Политиката за поверителност.