Как да резервирате самолетен билет?

Как да направите резервация на самолетен билет?

- Като изпратите запитване по e-mail или се свържете с нас по телефон;
- Онлайн;

* Препоръчваме Ви да използвате услугите на нашите специалисти за търсене на най-добра цена за полети до желаната от вас дестинация.  


1. Резервация по телефон на самолетен билет;

- на телефон за резервация и заявка за оферта за самолетен билет:  02 962 22 13 или изброените телефони в КОНТАКТИ;

2. Резервация ОНЛАЙН на самолетен билет;

2.1. Използвайте глобалната търсачка за самолетни билети, която се намира на хоум страницата на Samoletni.bg;

     - Изберете опция: Еднопосочно пътуване (One way) или Двупосочно пътуване (Round trip);

     - Ако имате двупосочно пътуване с връщане от друг град/летище различни от град/летище на първото пристигане или комбинация от няколко, изберете Пътуване с повече връзки (multiple destination);

2.2. Попълнете на ЛАТИНИЦА формата за търсене на самолетни билети с най-добра цена по полетити на всички авиокомпани. От: град/летище на тръгване  До: град/летище на пристигане, Изберете Дата на заминаване и Дата на връшане. Попълнете брой пътници: брой възрастни /брой деца/брой бебета;

Изберете авиокомпания от полетата в долния десен ъгъл, ако желаете да разгледате офертите само на определен превозвач.

2.3. Натиснете ТЪРСИ и системата ще зареди всички оферти с реални свободни места и цени по полети според зададените от Вас критерии;

2.4. Направете Вашия избор на оферта като изберете бутон ИЗБОР;

2.5. Виждате детайлите по избраната оферта описано ВСИЧКО В КОШНИЦАТА и изберете бутон РЕЗЕРВИРАЙ;

2.6. Желаете да направите резервация: без да сте регистриран,  да се регистрирате сега или вече сте рeгистриран/ Направете Вашия избор и натиснете ПРОДЪЛЖИ;

2.7. Въведете задължителните детайли с червена звездичка на латиница;

- Име и  Фамилия в полета за попълване, e-mail, телефон, номер на карта за мили, ако ползвате такава и авиокомпанията, за презокеанските полети можете да изберете място в самолета и вид храна в момента на резервиране.

Изберете бутон Следваща СТЪПКА;

2.8. Начин на доставка - на емайл. Билетите са електронни.

2.9. Можете да попълните детайли за получател на фактурата в Счетоводна информация: Получател, Адрес, Данъчен номер, МОЛ.

2.11. Забележки. Можете да попълните в полето Забележки, ако желаете специален вид услуга (непридружено дете, искане за животно на борда с размери на клетка/чанта a x b x c и общо тегло)

2.12. Приемете условията НА АВИОКОМПАНИЯТА и АГЕНЦИЯТА. Запознайте се с Условията на Авиокомпанията и Условията на Агенцията и кликнете върху квадратчето, за да ги приемат.

2.13. Натиснете ЗАВЪРШВАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИЯТА

2.14. РЕЗЕРВАЦИЯ

* Моля, имайте в предвид, че това не е самолетен билет, а само резервация.

За да издадем самолетният ви билет е необходимо да заплатите пълната му стойност до 24 часа. Ако не можете да заплатите самолетният билет до 17.00 ч. в рамките на деня, моля свържете се с нас на 02/962 22 13, за да продължим валидността на самолетният Ви билет.
Можете да заплатите по следните начини:

Детайли по плащането. Направете Вашия избор за начин на плащане:

- с кредитна карта VISA, Mastercard, можете да заплатите веднага при финализиране на резервацията. Ние от www.samoletni.bg и Силки Холидейс ЕООД не събираме и не съхраняваме информация от Вашата кредитна карта.

- Ако сте избрали Детайли по плащане с КРЕДИТНА КАРТА, ще се зареди нова страница с инициалите на БОРИКА за плащане с кредитна карта. Тук можете да впишете детайлите за плащане. Системата на Борика за разплащане с кредитни карти разрешава плащане онлайн с кредитни карти MasterCard и Visa.

- ще получите на екрана и на емайл РЕЗЕРВАЦИЯ С РЕЗЕРВАЦИОНЕН НОМЕР веднъж и втори път ще получите на емайл ЕЛЕКТРОНЕН БИЛЕТ.

* Плащане по банков път с номер на завършена резервация по сметка:

* Ако сте избрали Детайли по плащане по банков път

- ще получите на екран и на e-mail РЕЗЕРВАЦИЯ С РЕЗЕРВАЦИОНЕН НОМЕР и краен срок за получаване на плащане и издаване на билета.

А за планувания престой можете да разгледате хотел, трансфер, екскурзовод и сити турове от Силки Холидейс ЕООД или виза за следващото Ви посещение на Търговско изложение в Гуанджоу, Лас Вегас, Торонто, или незабравимо карибско парти в Хавана. Всичко това ще ви предложим в Силки Холидейс ЕООД.

Електронен билет

С какво се потвърждава фактът на издаване на Електронния билет ?

Електронният билет се получава по електронен път – на електронна поща или с кратко съобщение на  мобилния ви телефон. Електронният билет съдържа пълна информация за маршрута, формата на плащане и всички други реквизити, аналогични на хартиения билет, който се пази в базата данни на авиокомпанията. Ето защо е достатъчно да имате само номера на билета в себе си.
Какво удостоверява Електронният самолетен билет?
Електронният билет, представлява документ, удостоверяващ договор за въздушен превоз, сключен между пътника и авиокомпанията.
Какво е необходимо за регистрация на летището, ако имате електронен билет?
За регистрация на летище във всеки случай ви е необходим документ, който удостоверява самоличността на пътника: международен паспорт или лична карта в зависимост от маршрута.
Вие можете да принтирате електронния билет от всеки един компютър, където може да се отвори електронната ви поща.

Благодарим Ви, че избрахте нас. Силки Холидейс ЕООД Ви пожелават приятен полет!