За нас

Samoletni.bg е онлайн резервационна система за самолетни билети. Работим съвместно с най-добрите системи за резервация на самолетни билети по целия свят, както и с популярни авиокомпании, изпълняващи чартърни полети, за да Ви предоставим възможно най-добрите цени и условия за пътуване.   

Предлагаме възможност за резервиране на частни полети със самолет и хеликоптер от всички летища в България. Разполагаме и с голяма база от партнори, които предлагат карго услуги. 

Samoletni.bg се разработва и подържа от Силки Холидейс ЕООД. Силки Холидейс е Вашият туристически експерт в организирането на екскурзии и почивки в България и чужбина от 2005 г. Нашият екип от млади квалифицирани специалисти е готов да Ви помогне с всякаква информация за пътуване, самолетни билети, авиокомпании и летища от всички държави по света. Ние обръщаме персонално внимание на запитванията на всеки един наш клиент.

Ние Ви осигуряваме пълно туристическо обслужване и се стараем да Ви предоставим подробна информация за полети и самолетни билети до всяка точка на света.

  Силки Холидейс ЕООД - акредитиран IATA agent 09-211576
  Лицензиран туроператор с № 05536/2005 от Министерството на Туризма.

 
 
 

Адрес: Кричим 78, София 1164, България
Tel.: +359 2 962 22 13;

 

Контактна форма


CAPTCHA Image reload image

* Запознах се и приемам Oбщите условия. Давам своето съгласие личните ми данни да бъдат съхранявани и обработвани съгласно Политиката за поверителност.