„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

„България Еър“ пуска редовни полети до над 10 нови дестинации в Европа и Азия от пролетта

Вече може да резервирате редовни директни полети до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев и още много други топ дестинации 

Над 10 нови редовни линии до едни от най-атрактивните градове в Европа и Азия предстоят за пътниците на „България Еър“ през 2021 година.

На фона на съобщенията за редуциране на линии при други авиокомпании, националният превозвач ще изненада клиентите си с нови директни полети от София до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и до още много други топ дестинации. Билетите за тях вече са в продажба и могат да бъдат резервирани, а маршрутите ще започнат да се изпълняват още през пролетта. За Дубай са планирани три ексклузивни полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна. В края на април са и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празницичните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на „България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу. Приятните изненади ще продължат през цялата година с още хубави новини и нови полети до още по-хубави дестинации. Авиокомпанията възстанови редовните си линии между София и Санкт Петербург и между София и Валенсия, за сезон лято 2021, като билетите за тях също вече са в продажба. Съвсем скоро „България Еър“ ще обяви и стартовата дата за още една нова редовна линия до Тенерифе, както и до още много други екзотични кътчета, до които досега можеше да стигнем само с чартърни полети.

Добави коментар


CAPTCHA Image reload image

0 Коментари