Air New Zealand

Air New Zealand

Данни за авиокомпанията

IATA код NZ
ICAO код ANZ
Брой летища
Брой маршрути 53
Уеб сайт http://www.airnz.co.nz

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националният авиопревозвач на Нова Зеландия Еър Ню Зиланд (Air New Zealand) с главно седалище в Окланд и база Летище Окланд, извършва множество вътрешни полети, както и полети до 53 международни дестинации в Европа и Азия, Северна Америка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing и Airbus.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Air New Zealand, пътниците в Икономична Класа имат право на един брой ръчен багаж до 7 кг с размери 57 x 37 x 24 см, а пътниците от Първа Класа и от Бизнес Класа могат да носят два броя ръчен багаж до 7 кг, освен при полетите до САЩ, когато е разрешен само един брой багаж. Разрешеният регистриран багаж е 20 кг за пътниците от Икономична Класа, 30 кг за пътниците от Бизнес Класа.

Авиокомпания Air New Zealand е член на авиосъюза Star Alliance, като предлага редица услуги и екстри на пътниците. Сред тези услуги са специални салони за изчакване на полета на летищата по целия свят, богат избор от ястия съобразени със специалните изисквания на пътниците, включително индивидуални менюта, както и програма за лоялни клиенти с редица екстри и отстъпки.