AirBaltic

AirBaltic

Данни за авиокомпанията

IATA код BT
ICAO код BTI
Брой летища
Брой маршрути 74
Уеб сайт http://www.airbaltic.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Латвия ЕърБалтик (AirBaltic) е основана през 1995 година с главно седалище в град Рига и бази в летищата на Вилнюс и Рига. Авиопревозвачът функционира като нискотарифна авиокомпания и предлага полети до 74 вътрешни и международни дестинации като работи в сътрудничество с редица водещи авиолинии. Флотът на авиокомпанията се състои от 26 самолета от типа Boeing и Fokker.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания AirBaltic, пътниците имат право на един брой ръчен багаж до 8 кг., с размери 50 x 40 x 23 см. Пътниците от Бизнес Класа имат право на два броя ръчен багаж и до 3 броя регистриран багаж до 30 кг. Пътниците от Икономическа Класа могат да носят до 2 броя регистриран багаж до 20 кг.

На пътниците от Икономична Класа, авиокомпания AirBaltic предлага локални вестници и възможност да си закупят храна и напитки. На пътниците от Бизнес Класа са осигурени храна и вестник. Авиокомпанията предлага електронни билети, еднопосочни билети с променлива цена, както и програма за лоялни клиенти.