All Nippon Airways

All Nippon Airways

Данни за авиокомпанията

IATA код NH
ICAO код ANA
Брой летища
Брой маршрути 71
Уеб сайт http://www.ana.co.jp

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Втората по големина авиокомпания в Япония след Japan Airlines е Ол Нипон Еъруейс (All Nippon Airways или ANA), с главно седалище в Токио и база Летище Нарита. Авиокомпанията извършва полети до 71 дестинации, от които 49 местни и 22 международни в Китай, Корея, Югоизточна Азия, Западна Европа и САЩ. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания All Nippon Airways, пътниците имат право да носят ръчен багаж до 10 кг. При регистрираният багаж изискванията са за 20 кг за пътниците от Икономична Класа и до 40 кг за пътниците от Първа Класа.

Авиокомпания All Nippon Airways планира да въведе редица подобрения с цел по-комфортен полет на пътуващите сред които нови седалки в Бизнес Класата, по-просторни седалки в Икономична Класа, система за забавления, поръчка на специална храна. От 2010 година авиокомпанията е въвела в самолетите си и тоалетна само за жени. За удобство на пасажерите, авиокомпанията предлага програма за лоялност и работи в партньорство с редица международни и местни авиопревозвачи.