China Airlines

China Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код CI
ICAO код CAL
Брой летища
Брой маршрути 47
Уеб сайт http://www.china-airlines.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Тайван - Китайски Авиолинии (China Airlines) има за главно седалище Тайпей и за база Международното Летище Тайван Таоюан. Авиокомпанията извършва полети до 47 вътрешни и международни дестинации в Азия и Европа, Северна Америка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing и Airbus.

Според изискванията за багаж на авиокомпания China Airlines, пасажерите имат право да носят до 7 кг ръчен багаж с размери до 56 x 36 x 23 см. При регистрираният багаж, изискванията са за до 20 кг за пътниците в Икономична Класа, до 30 кг за пътниците в Бизнес Класа и до 40 кг за пътуващите в Първа Класа. При полетите до Канада и САЩ, ограничението е до два броя багаж с тегло до 23 кг всеки за пътуващите в Икономична Класа и до два броя багаж до 32 кг всеки за пътуващите в Бизнес и Първа Класа.

Авиокомпания China Airlines работи в партньорство с над десет авиокомпании и има договорка за съвместна работа с Немската Железница. Освен това авиокомпанията предлага на борда на самолетите си изискано меню според класата в която се пътува, редица забавления по време на полет, както и програма за лоялност с четири нива на достъп.