China Southern Airlines

China Southern Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код CZ
ICAO код CSN
Брой летища
Брой маршрути 121
Уеб сайт http://www.cs-air.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Най-голямата авиокомпания в Китай и в Азия въобще - Южни Китайски Авиолинии (China Southern Airlines) е основана през 1991 година и има за главно седалище град Гуанджоу и бази Международното Летище Гуанджоу Байюн и Международно Летище Столица Бейджинг. Авиокомпанията извършва полети до над 120 дестинации в Европа и Африка, Източна и Югоизточна Азия, Океания и Северна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing, Airbus, Embraer и McDonnell Douglas от най-ново поколение.

Според изискванията за багаж на авиокомпания China Southern Airlines, разрешеният ръчен багаж е до 5 кг с размери до 20 x 40 x 55 см. Ограниченията за регистрирания багаж са до 20 кг за пътниците от Икономична Класа, до 30 кг за пътниците от Бизнес Класа и до 40 кг за пътниците от Първа Класа. Що се отнася до полетите до Канада и САЩ, то там ограничението е до два броя багаж с тегло до 23 кг всеки за пътуващите в Икономична Класа и до два броя багаж до 32 кг всеки за пътуващите в Бизнес и Първа Класа.

Авиокомпания China Southern Airlines е най-бързо развиващата се авиокомпания в света с най-голям брой пътници. China Southern Airlines предлага на клиентите си програма за лоялност, обвързана със събиране на мили при пътуване с компанията или други членове на авио съюза SkyTeam, както и достъп до различни намаления, екстри и привилегии.