Czech Airlines

Czech Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код OK
ICAO код CSA
Брой летища
Брой маршрути 104
Уеб сайт http://czechairlines.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Чехия Чешки Авиолинии (Czech Airlines) има за главно седалище столицата Прага, но освен от летището там извършва полети и от Бърно, Карлови Вари и Острава. Авиопревозвачът покрива 104 маршрута, като лети до и от 44 страни в Европа, Азия, Северна Америка, Близкия Изток и Северна Африка. Освен това авиокомпанията извършва и чартърни полети на територията на Чехия и до други места. Флотът на авиокомпанията се състои от 49 самолета от типа Airbus, Boeing и ATR.

Пасажерите, използващи услугите на Czech Airlines могат да носят един брой ръчен багаж с размери 56 x 45 x 25 см. Пътниците от Икономична Класа имат право на 20 кг багаж и един брой ръчен багаж до 12 кг в кабината на самолета. Пътниците от Бизнес Класа имат право на 30 кг багаж и 2 броя ръчен багаж до 18 кг в кабината на самолета.

Услугите, предлагани от авиокомпания Czech Airlines включват електронно чекиране от 24 часа до 35 минути преди полет, както и превоз на домашни любимци като котки, кучета и зайци до 8 кг в специални клетки. Авиопревозвачът предлага и програма за лоялни клиенти, която има три различни нива.