Emirates

Emirates

Данни за авиокомпанията

IATA код EK
ICAO код UAE
Брой летища
Брой маршрути 100
Уеб сайт http://www.emirates.com%20

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националният авиопревозвач на Обединените Арабски Емирства и една от водещите авиокомпании в Близкия изток, Емирейтс (Emirates) е авиокомпания базирана на международното летище в Дубай. Emirates Airlines е сред най-динамично развиващите се авиокомпании в света, предлагаща най-високо качество на обслужване. Компанията предлага полети до Европа, Азия, Африка, Южна и Северна Америка, като обслужва над сто дестинации в 62 страни. Флотът на авиокомпанията се състои от 122 самолета от типа Airbus и Boeing.

Съгласно изискванията на авиокомпанията, пътниците от Икономична класа имат право на един брой ръчен багаж до 7 кг, с размери 55 x 38 x 20 см, а тези от Бизнес Класа имат право на два броя ръчен багаж, всеки по 12 кг. Отделно, пасажерите в Икономична Класа могат да носят 20 кг багаж, а тези в Бизнес Класа – 30 кг.

Сред услугите, предлагани от авиокомпания Emirates Airlines са електронно чекиране 24 часа преди полета, както и програма за лоялност с разнообразни екстри, както и специална програма за лоялност за деца.