EVA Air

EVA Air

Данни за авиокомпанията

IATA код BR
ICAO код EVA
Брой летища
Брой маршрути 50
Уеб сайт http://www.evaair.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Голямата тайванска авиокомпания ЕВА Еър (EVA Air) е основен конкурент на националния превозвач на страната - Китайските Авиолинии. Основана през 1989 година, авиокомпанията има за главно седалище град Таоюан и за база Международното Летище Тайван Таоюан. Към момента авиокомпания EVA Air извършва полети до 50 дестинации в страни от Европа, Азия, Северна Америка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing, Airbus и McDonnell Douglas.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания EVA Air, пътниците имат право да носят ръчен багаж до 7 кг с размери до 56 x 36 x 23 см, като регистрираният багаж следва да бъде до 20 кг за пътниците от Икономична Класа и до 30 кг за пътниците от Бизнес и от Първа Класа. Що се отнася до полетите до Канада и САЩ, то там ограничението е до два броя багаж с тегло до 23 кг всеки за пътуващите в Икономична Класа и до два броя багаж до 32 кг всеки за пътуващите в Бизнес и Първа Класа.

Авиокомпания EVA Air предлага настаняване в три класи, система за развлечение с филми, музика и интерактивни игри, забавления за деца, както и разнообразие от деликатеси които варират според класата, дължината на полета и дестинацията. Освен това авиокомпанията предлага и четиристепенна програма за лоялни клиенти, обвързана със събиране на мили и различни намаления и привилегии.