Japan Airlines

Japan Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код JL
ICAO код JAL
Брой летища
Брой маршрути 125
Уеб сайт http://www.jal.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Япония Японски Авиолинии (Japan Airlines) има за главно седалище град Токио и за бази Международното Летище Нарита за международни полети и Международното Летище Токио за вътрешни полети. Като една от най-големите авиокомпании в Азия, Japan Airlines има няколко дъщерни компании и извършва полети до 125 дестинации в Азия и Европа, Южна и Северна Америка, Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing, Airbus и McDonnell Douglas.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Japan Airlines, пасажерите имат право на 10 кг ръчен багаж с размери до 115 см. Ограниченията за регистрирания багаж са до 20 кг за пътниците от Икономична Класа, до 30 кг за пътниците от Бизнес Класа и до 40 кг за пътуващите в Първа Класа. При полетите до Канада и САЩ, ограничението е до два броя регистриран багаж до 23 кг всеки за пътниците от Икономична Класа и до два броя багаж до 32 кг за пътниците от Бизнес и от Първа Класа.

Авиокомпания Japan Airlines е член на авио съюза Oneworld и предлага редица услуги и екстри в зависимост от класата, в която се пътува. Освен това, авиопревозвачът предлага и програма за лоялност с различни нива и привилегии.