Jet2.com

Jet2.com

Данни за авиокомпанията

IATA код LS
ICAO код EXS
Брой летища
Брой маршрути 77
Уеб сайт http://www.jet2.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Джет2.ком (Jet2.com) е британска нискотарифна авиокомпания, основана през 1970 година, с главно седалище в Лийдс. Авиопревозвачът извършва полети до 77 дестинации в общо 12 държави по света, сред които 30 курорта в десет Европейски страни, както и до Канарските острови и до островите в Средиземно Море. Флотът на авиокомпанията се състои от 30 самолета от типа Boeing.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Jet2.com, пътниците имат право на един брой ръчен багаж до 10 кг., с размери до 46 x 30 x 23 см. Ограничението за регистрираният багаж е до 22 кг. Пътниците следва да знаят, че изборът на места на борда на самолетите е свободен, а резервацията на място се заплаща. Промяна в датата на полета е възможна в Телефонния център до 4 часа преди полет и се заплаща такса.

Авиокомпания Jet2.com предлага на пасажерите чекиране по електронен път, възможност за закупуване на ваучери с подаръци и програма за лоялност. Храна на борда се поръчва при резервацията на билета, а изборът на ястия зависи от датата и дестинацията.