Korean Air

Korean Air

Данни за авиокомпанията

IATA код KE
ICAO код KAL
Брой летища
Брой маршрути 130
Уеб сайт http://www.koreanair.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Южна Корея - Корейски Авиолинии (Korean Air) има за главно седалище град Сеул и използва като своя база Международното Летище Инчеон. Авиокомпанията извършва полети до над 130 дестинации в Европа и Азия, Южна и Северна Америка, Африка и Океания, и относно превоза на пътници се нарежда сред двайсетте най-големи самолетни компании в света. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Boeing, Airbus и Cessna Citation.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Korean Air, пътуващите в Икономична Класа имат право на един брой ръчен багаж до 12 кг., а пътниците от Бизнес и Първа Класа имат право на два броя ръчен багаж до 18 кг., като размерите не бива да превишават 55 x 40 x 20 см. Относно регистрираният багаж, при вътрешни полети ограниченията са за 20 кг багаж за пътуващите в Икономична Класа, 30 кг багаж за пътниците в Бизнес Класа и 40 кг багаж за пътниците от Първа Класа. При полетите до Канада и САЩ, ограничението е за два броя багаж до 23 кг всеки за пасажерите от Икономична Класа и два броя багаж до 32 кг за пасажерите от Бизнес и Първа Класа.

Авиокомпания Korean Air предлага настаняване в четири типа Първа Класа, три типа Бизнес Класа и два типа Икономична Класа, с редица привилегии и екстри спрямо класата. Освен това авиопревозвачът предлага и програма за лоялност, обвързана със събиране на мили и множество привилегии.