LOT

LOT

Данни за авиокомпанията

IATA код LO
ICAO код LOT
Брой летища
Брой маршрути 70
Уеб сайт http://www.lot.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националният превозвач на Полша Полски Авиолинии ЛОТ (LOT Polish Airlines) е базиран във Варшава, като полетите се извършват главно от летищата във Варшава, Рижов и Краков до 70 различни дестинации в 34 държави в Европа, Азия и Северна Америка. Като член на алианса Star Alliance, авиопревозвачът си партнира с авиокомпаниите Lufthansa, Austrian Airlines, SAS Scandinavian Airlines, Egyptair, TAP Portugal Airlines, United Airlines, Turkish Airlines, Swiss, и други. Флотът на авиокомпанията наброява над 60 самолета от типа Boeing, Embraer и ATR.

Пътниците в Икономична Класа, използващи услугите на авиокомпания LOT Polish Airlines имат право да вземат със себе си на борда на самолета един брой ръчен багаж с тегло до 6 кг и размери 115 см, а пътниците от Бизнес Класа могат да вземат два броя ръчен багаж до 9 кг. Регистрираният багаж за пасажерите от Икономична Класа е с лимит 20 кг, а за тези от Бизнес Класа е 30 кг.

Сред услугите, които се предлагат от авиокомпания LOT Polish Airlines са чекиране на гишетата на LOT Polish Airlines на всяко летище посредством лична карта или паспорт. Пътниците, които излитат от Полша и не носят багаж със себе си могат да се чекират по телефона. Авиокомпанията предлага програми за лоялни клиенти, свързана със събиране на мили и различни намаления.