Norwegian.no

Norwegian.no

Данни за авиокомпанията

IATA код DY
ICAO код NAX
Брой летища
Брой маршрути 100
Уеб сайт http://www.norwegian.no

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Частната британска авиокомпания Норведжиън.но (Norwegian.no) е създадена през 1967 година и има за главно седалище град Осло. Към момента, авиопревозвачът е сред най-големите нискотарифни авиокомпании в Скандинавия и Европа като цяло. Norwegian.no предлага полети до 100 вътрешни дестинации в Норвегия и международни дестинации в Европа,Северна Африка и Близкия Изток. На територията на България, авиокомпанията извършва сезонни полети до летищата във Варна и Бургас. Към момента, флотът на Norwegian.no разполага с 27 самолета от типа Boeing и MD, като до 2014 година предстоят да бъдат закупени още 50 самолета Boeing.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Norwegian.no, пътниците имат право на един брой ръчен багаж до 10 кг, с размери 55 x 40 x 23 см. Ограничението за регистрирания багаж е до два броя с тегло 20 кг на брой багаж.

Авиокомпания Norwegian.no предлага на пътниците специални самолетни билети, в които датата, дестинацията и името на пътуващия могат да бъдат променяни до два часа преди полета. Освен това, авиопревозвачът предлага и програма за лоялност за индивидуални и корпоративни клиенти, със събиране на мили и получаване на редица намаления.