S7 Airlines

S7 Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код S7
ICAO код SBI
Брой летища 67
Брой маршрути 131
Уеб сайт http://www.s7.ru

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Сибирските авиолинии Ес7 Еърлайнс (S7 Airlines), е авиокомпания основана през 1992 година с главно седалище в град Об, Новосибирск, Русия и бази летищата Домодедово, Толмачево и Иркутск. Най-бързо развиващият се авиопревозвач изпълнява полети до 87 дестинации в Европа, Азия и Африка и успешно конкурира Aeroflot като основната авиокомпания за вътрешни полети в Русия. Към момента, авиопревозвачът извършва полети от и до летищата в Бургас и Варна, както и сезонно до Летище Пловдив. Флотът на авиокомпанията се състои от 60 съвременни самолета Airbus и Boeing.

Според изискванията на авиокомпания S7 Airlines, допустимият ръчен багаж на борда на самолетите е до два броя до 7 кг за Бизнес Класата, и една чанта до 7 кг за Икономична Класа, като размерите следва да са до 55 x 40 x 20 см.  Ограничението за регистрираният багаж е до 30 кг за пътниците в Бизнес Класа и до 20 кг за пътниците в Икономична Класа.

Авиокомпания S7 Airlines е член на съюза Oneworld и осигурява качествено обслужване на пътниците си, както и програма за лоялни клиети.