SATA International

SATA International

Данни за авиокомпанията

IATA код S4
ICAO код RZO
Брой летища
Брой маршрути 24
Уеб сайт http://www.sata.pt

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Португалската авиокомпания САТА Интернешънъл (SATA International), основана през 1994 година, е с главно седалище в Понта Делгада, на Азорските Острови. Авиокомпанията е част от група SATA, където влизат още няколко авиопревозвача. SATA International изпълнява полети до 24 вътрешни и международни дестинации в Европа, Северна Америка и др. Флотът на авиокомпанията се състои от 13 самолета тип Airbus, BAe – ATP, и Dornier.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания SATA International, пътниците имат право на един брой ръчен багаж до 6 кг с размери 55 x 40 x 20 см. Ограничението за регистрирания багаж е до 20 кг за пътниците от Класа Класик, до 30 кг за пътниците от Класа Плюс. При полетите до Канада, пътуващите в Класа Класик могат да вземат 50 кг регистриран багаж, а тези в Класа Комфорт – 55 кг. При полетите до САЩ, пътниците имат право на 2 броя багаж, като той трябва да е до 50 кг общо за пътниците от Класа Класик и до 64 кг общо за пътниците от Класа Комфорт.

Авиокомпания SATA International настанява пътниците в три класи с различни удобства и достъп до напитки в Sky Bar. Към цената на самолетните билети е включена и храна, която се сервира според часа на полета. Освен това SATA International предлага на пътниците и програма за лоялност.