Singapore Airlines

Singapore Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код SQ
ICAO код SIA
Брой летища 0
Брой маршрути 62
Уеб сайт http://www.singaporeair.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националният авиопревозвач на Сингапур - Сингапур Еърлайнс (Singapore Airlines), с главно седалище в Сингапур и основно летище Сингапур Шанги, извършва полети до 62 дестинации на територията на Европа и Северна Америка, Азия, Африка и Океания. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети тип Airbus и Boeing и предлага на пътниците си настаняване в три класи. Авиокомпанията е член на авио алианса Star Alliance, като предлага изключително обслужване и комфорт. Singapore Airlines е известна също със стюардесите си, облечени в традиционни за страната облекла. От 1989 година дъщерната компания SilkAir е втори национален превозвач с полети до всички курорти в Азия.

Според изискванията за багаж на авиокомпания Singapore Airlines, допустимият ръчен багаж е до 7 кг с размери 55 x 40 x 20 см. При регистрираният багаж, условията са за 20 кг при пътниците от Икономична Класа, 30 кг при Бизнес Класата и 40 кг при Първа Класа. При полетите до Канада и САЩ, пътуващите имат право на два броя регистриран багаж с тегло от 23 кг всеки и размери от 158 см всеки.

Сред услугите предлагани от авиокомпания Singapore Airlines са меню от собствена международна кулинарна агенция за обслужване на борда, както и програма за лоялност с две нива, обвързана с различни услуги и отстъпки.