Swiss Air

Swiss Air

Данни за авиокомпанията

IATA код SR
ICAO код SWR
Брой летища
Брой маршрути 157
Уеб сайт http://www.swissair.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Швейцария Суис Еър (Swiss Air) има бази на летищата в Женева, Цюрих и Базел и обслужва 76 дестинации по целия свят. Авиопревозвачът е член на алиансите Star Alliance и Lufthansa Group, като си сътрудничи с редица авиокомпании сред които Lufthansa, Air One, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Brussels Airlines, SAS Scandinavian Airlines, и други. Освен това, Swiss Air е партньор на много фирми за коли под наем и други. Флотът на авиокомпанията се състои от 77 самолета от ново поколение.

Според изискванията на авиокомпания Swiss Air, пътниците имат право да носят два броя ръчен багаж по 8 кг всеки и с размери 55 x 40 x 20 см. Пътниците в Икономична Класа имат право на 20 кг регистриран багаж, а тези от Първа Класа имат право на 40 кг регистриран багаж на всички полети. При презокеанските полети, пасажерите в Икономична Класа могат да пътуват с 2 броя багаж по 23 кг всеки, а тези от Първа Класа могат да пътуват с 2 броя багаж по 32 кг всеки.

Услугите, предлагани от авиокомпания Swiss Air включват електронно чекиране в периода 23 часа – 1 час преди полет, както и програма за лоялност, свързана с програмата на Lufthansa за събиране на мили и достъп до различни удобства и намаления.