Thai Airlines

Thai Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код TG
ICAO код THA
Брой летища
Брой маршрути 72
Уеб сайт http://www.thaiairways.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Най-голямата авиокомпания на Тайланд и национален превозвач, Тай Еъруейс (Thai Airways) е с база летището в Банкок. Авиокомпанията е основател на алианса Star Alliance като извършва множество полети съвместно с Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Egyptair, SAS Scandinavian Airlines, Lufthansa, United Airlines, TAP Portugal Airlines, и други. Освен това Thai Airways е и основен акционер в нискобюджетната авиокомпания Nok Air. Авиокомпанията покрива 72 дестинации в общо 35 страни в Европа, Азия, Северна Америка и Близкия Изток, а флотът и наброява 85 самолета от типа Airbus и Boeing.

Според изискванията на авиопревозвача, пътуващите с Thai Airways могат да носят един брой ръчен багаж до 7 кг и размери до 115 см. Когато пътуват в Икономична Класа, пасажерите могат да носят до 20 кг регистриран багаж, а когато са в Бизнес Класа могат да носят до 30 кг. регистриран багаж. Пътниците от Първа Класа имат право на 40 кг багаж.

Сред услугите предоставяни от авиокомпания Thai Airways са чекиране на място от 3 часа до 40 минути преди излитане, както и електронно чекиране в периода 24 часа – 2 часа преди полета. Авиопревозвачът предлага и програма за лоялни клиенти, която е обвързана със събиране на мили при пътуване с Thai Airways и други партньори на компанията и използването на различни привилегии и отстъпки.