Ukraine International Airlines

Ukraine International Airlines

Данни за авиокомпанията

IATA код PS
ICAO код AUI
Брой летища
Брой маршрути 31
Уеб сайт http://www.flyuia.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Националната авиокомпания на Украйна, Украинските Международни Авиолинии (Ukraine International Airlines) е основана през 1992 година и има за главно седалище град Киев и база Международното Летище в Киев и Летище Лвов. Авиопревозвачът извършва полети до 31 дестинации в Близкия Изток и Европа. Флотът на авиокомпанията се състои от 20 самолета от типа Boeing.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Ukraine International Airlines, допустимият ръчен багаж за пътниците от Бизнес Класа е до 10 кг, а при тези от Икономична Класа е до 7 кг, с размери 55 x 40 x 20. Ограничението при регистрирания багаж е за 40 кг за пътниците от Бизнес Класа и 20 кг за пътниците от Икономична Класа. При полетите до Канада и САЩ, ограничението е до един брой багаж с тегло до 23 кг всеки за пътуващите в Икономична Класа и до два броя багаж до 32 кг всеки за пътуващите в Бизнес и Първа Класа.

Авиокомпанията предлага на пасажерите комфорт на борда на самолетите си, както и редица екстри сред които Интернет чекиране. Освен това Ukraine International Airlines има и програма за лоялни клиенти с множество привилегии.