Повече полети от Варна и Бургас до Москва за лятото 2012

Повече полети от Варна и Бургас до Москва за лятото 2012

Увеличават броя на полетите от Варна и Бургас до Москва от лятото на 2012г.

Със седем ще бъде увеличен броят на полетите от Варна и Бургас до Москва през лятото на 2012 г. Това стана факт след множеството срещи между Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС) на България и Министерството на транспорта на Руската Федерация.

От пролетта на 2010 г. полетите по линията Москва – Варна бяха 7 на седмица. Толкова бяха и полетите по линията Москва – Бургас. През пролетта на 2011 г. полетите бяха увеличени на 14, а от началото на летния сезон на 2012 г. полетите по всяка от линиите ще стане 21 на седмица, като няма ограничение на броя предоставяни седалки на полет. Това ще доведе до увеличаване на капацитета на линиите и безпроблемното обслужване на туристическият поток през лятото на следващата година.

Министерството на транспорта на Руската Федерация е отличило със „Златна колесница” МТИТС. Наградата се връчва за добро сътрудничество в областта на транспорта. Тази година с тази награда са отличени само министерствата на транспорта България и Беларус.

Добави коментар


CAPTCHA Image reload image

0 Коментари