Air Europa

Air Europa

Данни за авиокомпанията

IATA код UX
ICAO код AEA
Брой летища
Брой маршрути 44
Уеб сайт http://www.aireuropa.com

Промоции

В момента няма въведени промоции, моля свържете се с нас за актуални предложения.


Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Чартърни полети

В момента няма въведени чартърни полети, моля свържете се с нас за актуални предложения.

Частната испанска авиокомпания Еър Юръп (Air Europa) е основана през 1986 година и е с главно седалище в Палма де Майорка и база Летище Барахас в Мадрид. Air Europa е една от двете най-големи авиокомпании в Испания, като е член на съюза SkyTeam. Авиопревозвачът предлага полети до 44 дестинации в Европа, Северна Африка и Карибите, Северна и Южна Америка. Флотът на авиокомпанията се състои от самолети от типа Boeing и Airbus, като планира закупуването на още над тридесет самолети Boeing.

Съгласно изискванията за багаж на авиокомпания Air Europa, при полетите на средни разстояния пътниците от Бизнес Класата имат право на един брой ръчен багаж до 14 кг, а тези от Икономична Класа имат право на един брой ръчен багаж до 10 кг. При полетите на дълги разстояния, ограничението е съответно 18 кг и 10 кг. Изискванията за регистрираният багаж са според продължителността на полета, сезона, пътническата класа и дестинацията и следва да се предоставят при закупуване на билет.

Авиокомпанията предлага програма за лоялни клиенти и достига до интересни места за почивка, което прави интереса на пътниците непрестанен.